Kontorrenhold

De fleste tilbringer mye tid på arbeidsplassen. Faste og gode renholdsrutiner spiller en viktig rolle for å øke effektiviteten på arbeidsplassen og opprettholde en bedre inneklima og miljø. Det er derfor viktig å investere i  et godt innemiljø. 

Vi er opptatt av miljø og kvalitetssikring, dette er nøkkelbegreper for vår bedrift og vi etterstreber å leve opp til dette. Våre rengjøringsmetoder belaster miljøet minimalt og vi tilstreber å forbedre oss gjennom økt bruk av mikrofiber mopper samt moderne og innovative metoder / damprengjøring/.

Vårt varemerke er kvalitet, fornøyde kunder er vår referanse. Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.         

Kommunikasjon og ledelse er sentrale begreper når det gjelder gjennomføring av renholdsopgaver. Som kunde av Husmorvikarene AS,  vil dere få en fast kontaktperson å forholde dere til, det vil bli tatt månedlige kvalitetskontroller og rapport oversendes dere.

Våre erfarne medarbeidere tar vare på innemiljøet ved riktig valg av utstyr og kjemikalier.

Sammen med våre kunder blir vi enige om ønsket kvalitet på renholdet og hvor ofte det skal rengjøres. Kontorrenhold kan utføres både i  og utenfor kontortiden.

Vi tilbyr tjenester i alle varianter av hovedrenhold og periodisk renhold.

REGELMESSIG RENHOLD    

En eller flere renholdere kommer til din bedrift og rengjør lokalene. Renholdere følger en oppsatt plan som er utarbeidet i samarbeid med kunden.

Grunnleggende rengjøringsarbeid:

– Støvsuging og vask av gulv 

– Tømme søppelkasser og skifte poser 

– Tørke støv på tilgjengelige steder 

– Rengjøring av møbler og arbeidsbord 

– Rengjøring av dører, rammer og brytere 

– Rengjøring og desinfisering av sanitæranlegg

Hovedrenhold

Hovedrenhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og legger samtidig grunnlaget for et bedre arbeidsmiljø. Det omfatter alt som ikke blir dekket av det regelmessige renholdet. 

Spesielt rengjøringsarbeid:

– Vask av vinduer og glasspaneler 

– Tepperens og rens av polstrede møbler 

– Impregnering av møbler i administrative lokaler 

– Påføring av beskyttende lag på gulv 

– Rengjøring av kjøleskap og mikrobølgeovn etter behov

Vår bedrift utfører alle typer periodiske renholdsoppdrag innen hovedrengjøring, nedvask, flyttevask, vinduspuss, byggrengjøring.

Ta kontakt med oss i dag for uforpliktende møte/befaring, så lager vi et tilbud som passer til deg.