Flyttevask

Flyttevask med fornøydgaranti

Ved flytting er det viktig med optimalt renhold.  Vi er klare til å ta flyttevask for Dem. Husmorvikarene AS er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet gjennom Arbeidstilsynet og oppfyller alle krav som stilles til et seriøst renholdsfirma, slik at du som kunde kan være trygg på at vi overholder alle lover og regler. 

Vi tar miljøansvar og bruker miljøvennlige og allergivennlige produkter og legger stor vekt på kvalitet.

Vi har dyktige og erfarne renholdere som kan utføre flyttevasken. Under flyttevask må en grundig rengjøring være meget godt utført, og når vi forlater boligen eller kontoret, skal det være skinnende og velduftende.

Vi har 100% fornøydgaranti, og du betaler ingenting før du har godkjent renholdet. Dersom det er noe som ikke er i orden, kommer vi tilbake og retter opp kostnadsfritt.

Vi utfører vask av din bolig ved utflytting.

Standard arbeidsplan for en flyttevask er:

-tørrmopping av alle tak og vegger / fjerne alle flekker så godt som mulig/

-støvsuging av tepper 

-vasking av alle dører, karmer og lister

-vasking av alle gulv og åpne flater

-vasking av kjøkkenskap utvendig og innvendig

-vasking av garderobeskap utvendig og innvendig

-rengjøring av alle lysbrytere og stikk

-rengjøring av toalett og bad 

-pussing av alle vinduer innvendig / utvendig så langt det lar seg gjøre fra innside/

Om hvitevarer, persienner, balkong eller annet også skal vaskes må denne informasjonen gis på forhånd. Om det er ekstraordinært renholdsbehov som er utenfor det normale, som for eksempel ekstra skittent, sot, fett eller rester etter sigarettrøyk, dyrehold etc.  må dette også informeres om. 

Våre renholdere kan ikke flytte på gjenstander med mindre dette er avtalt. Det gjelder f. eks vaskemaskin, komfyr eller andre gjenstander som står igjen.

Vår standard flyttevask, omfatter ikke boliger hvor det har vært et dårlig renhold, eller at det må beregnes et mer tidkrevende renhold, enn hva som er normalt for en bolig av tilsvarende størrelse. Dette kan også omfatte boliger som er utformet eller innredet slik at renholdet ved boligen tar ekstra lang tid. 

Er boligen møblert eller delvis møblert kan det komme tillegg i prisen. Ting som ikke er flyttet ut av boligen når renholdteamet starter vil ikke bli vasket eller rengjort.

Renholder stiller opp med alt utstyret som trengs til en normal flyttevask. Er det høyt under taket eller det er behov for trapp må det informeres om dette på forhånd.

Forberedelser på forhånd

Det er noen få ting som må gjøres før renholderen kommer.

1. Boligen må være tom for møbler og løsøre dersom annet ikke er avtalt skriftlig per e-post.

2. Kjøleskap og fryseboks må være defrostet før oppdraget, slik at det er mulig å vaske disse.

3. Alle hvitevarer må trekkes frem slik at renholder kan lett vaske bak disse.

PRISER

Takstene for de forskjellige renholdstjenestene er som følger – kr 390,- inkl. mva pr time for en renholder med utstyr. Minstetakst er 2 timers betaling.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi vet hvilken standard som kreves av aktørene i boligmarkedet.