Om oss

Husmorvikarene AS  er etablert (2013) med tanke på a tilby omsorg og praktisk bistand til travle småbarnsforeldre, fødende mødre, foreldre som sliter med tidsklemmen, foreldre som reiser mye i forbindelse med jobb og foreldre med syke barn. 

Husmorvikarene ønsker også å være en samarbeidspartner med mennesker som rammes av kriser i livet, som alvorlig sykdom eller dødsfall. Da kan våre husmorvikarer bistå med praktisk hjelp og støtte. I tillegg vil husmorvikarene gjerne bistå eldre som har behov for hjelp til større og mindre oppgaver i hjemmet.    

                                                                                                                         

Et skreddersydd opplegg for familien i tidsklemma eller eldre som trenger praktisk bistand og omsorg (hjemmehjelp).  Tjenestene kan også være til hjelp for familier i forkant og etterkant av fødsel, ved ekstraordinære begivenheter, aleneforeldre som kan ha behov for ekstra bistand i hjemmet m.m.                                                                                                                   

Husmorvikarene kan tilby: praktisk husarbeid, innkjøp, matlaging, stryking, henting og bringing av barn fra skole eller barnehage, sport aktivitet med trener…