Om oss

Husmorvikarene AS  ble etablert i 2013 med formål om å kunne tilby tilby omsorg og praktisk bistand til travle småbarnsforeldre, fødende mødre, foreldre som sliter med tidsklemmen, foreldre som reiser mye i forbindelse med jobb og foreldre med syke barn. 

Husmorvikarene ønsker også å være en samarbeidspartner med mennesker som rammes av kriser i livet, som alvorlig sykdom eller dødsfall. Da kan våre husmorvikarer bistå med praktisk hjelp og støtte. I tillegg vil husmorvikarene gjerne bistå eldre som har behov for hjelp til større og mindre oppgaver i hjemmet.    

                                                                                                                        

Tjenestene som tilbys blir skreddersydd etter hva som passer best for familier i tidsklemmer eller eldre som trenger både praktisk bistand og omsorg ved hjemmehjelp.  Tjenestene kan også være til hjelp for familier ved ekstraordinære begivenheter som oppstår i forkant og etterkant av fødsel, og selvfølgelig for aleneforeldre som kan ha behov for ekstra bistand i hjemmet m.m.

Husmorvikarene tilbyr hjelp med arbeidsoppgaver som dekker følgende tjenester: praktisk husarbeid, kontorrenhold, innkjøp, matlaging, stryking, henting og bringing av barn fra skole, barnehage og fritidsaktiviteter …